Biuro Okręgu Toruńskiego Razem

Adres biura
Toruń, 87-100
ul. Rabiańska 17/21
(wejście od ul. Św. Ducha)

Mapa: https://goo.gl/maps/fQEYdtqXnHF2

Dyżury
Poniedziałki i czwartki, godz. 17:00-18:30

Bezpłatne porady prawne
Istnieje możliwość umówienia się na bezpłatne porady prawne. Zapraszamy w tej sprawie do kontaktu mailowego ([email protected]) lub telefonicznego (607-447-872)

Lokal dla ludzi
Chętnie wesprzemy różne inicjatywy bliskie Razem. Jeśli masz ciekawy pomysł, do zrealizowania którego potrzebny jest lokal – odezwij się do nas!

biuro_strona

szyld_strona

Biuro Razem Toruń jest miejscem otwartym. Serdecznie zapraszamy na stałe dyżury – można na nich dowiedzieć się czegoś o nas, opowiedzieć o jakiejś sprawie, którą mogły- i moglibyśmy się zająć lub problemie w którym mogły- i moglibyśmy pomóc. Można również przyjść na dyżur, by wypełnić deklarację członkowską – bardzo do tego zachęcamy! Jeśli potrzebujesz porady prawnej, skontaktuj się z nami, jeden z członków naszego okręgu jest prawnikiem i chętnie nieodpłatnie pomoże.

W biurze co jakiś czas organizujemy spotkania otwarte, panele dyskusyjne, pokazy filmowe, rozmowy o książkach, spotkania edukacyjne i inne wydarzenia. Chcemy, by było to biuro przede wszystkim dla ludzi, a nie tylko dla samego Razem. Wpadajcie do nas jak najczęściej!