Razem na Ziemi Chełmińsko-Dobrzyńskiej

Choć do wyborów zostały jeszcze ponad trzy tygodnie, nasza sejmikowa kampania wyborcza już weszła na najwyższe obroty!

Tym razem odwiedziłyśmy i odwiedziliśmy Ziemię Chełmińsko-Dobrzyńską, czyli wyborcze okręgi nr 3 i 4. Jak zawsze kładziemy nacisk nie tylko na największe miasta, ale też na miasta powiatowe oraz wsie sołeckie. Miejscowości w których byliśmy to między innymi: Kowalewo Pomorskie, Zieleń, Czystochleb, Wąbrzeźno, Radzyń Chełmiński, Szumiłowo, Zakrzewo, Okonin, Grudziądz, Świecie, Chełmno, Głuchowo, Bielczyny, Chełmża, Ostaszewo, Papowo Toruńskie.

Jak zwykle nasz czas wypełniony był plakatowaniem, rozdawaniem ulotek wyborczych oraz rozmowami z mieszkankami i mieszkańcami regionu. W objeździe wzięły udział: Kasia Pałgan – drugie miejsce na liście w okręgu nr 3, Artur Eichhorst – drugie miejsce na liście w okręgu nr 4, Michał Musielak – lider listy w okręgu nr 3. Zapraszamy do małej foto-relacji z naszej wczorajszej trasy!

Ale przede wszystkim: gorąco i nieustannie zapraszamy do oddania głosu 21 października na najlepszą możliwą opcję, czyli na Partię Razem, lista nr 6!