Toruńskie Forum Samorządowe Razem

W weekend 3-4 marca w Toruniu odbyło się Forum Samorządowe Razem. Nasz okręg gościł członkinie i członków Razem z północnej Polski z okręgów: Warmińsko-Mazurskiego, Gdańskiego, Gdyńskiego, Bydgoskiego oraz oczywiście Toruńskiego. Obecna była też reprezentacja Zarządu Krajowego Razem w składzie: Marcelina Zawisza i Michal Mierzwa.

P3030049

Zaczęłyśmy i zaczęliśmy od opowiedzenia licznie zgromadzonym mediom o programie samorządowym Razem oraz o naszych planach na tegoroczne wybory (linki do relacji medialnych w pierwszym komentarzu – zachęcamy do lektury). Następnie, już we własnym gronie, przedyskutowałyśmy i przedyskutowaliśmy naszą strategię wyborczą oraz kampanię samorządową. Znalazł się również czas na to, by przeanalizować pod lokalnym kątem nasz program samorządowy.

Chociaż nasz okręg do wyborów przygotowuje się już od dłuższego czasu, to toruńskie forum samorządowe jest symbolicznym momentem, od którego przygotowania wchodzą na najwyższe obroty. Razem damy radę!

dscn2644

Relacje medialne: