Nowy Zarząd Okręgu!

W sobotę 27 stycznia w Toruniu odbyło się walne zebranie naszego okręgu. Wybrałyśmy i wybraliśmy na nim nowy zarząd okręgu, w składzie: Artur Eichhorst, Tomasz Markiewka, Paulina Matysiak, Michał Musielak i Kasia Pałgan. Serdecznie gratulujemy i życzymy powodzenia w kierowaniu działalnością okręgu!

Razem Toruń - Walne na www

Gościem naszego spotkania był Maciej Konieczny z Zarządu Krajowego Razem. Rozmawiałyśmy i rozmawialiśmy z nim o wyzwaniach, jakie stoją przed okręgiem i przed całym Razem w najbliższym czasie. Była też okazja, by poczęstować się przepysznymi piernikami, które nasz okręg dostał od zaprzyjaźnionej organizacji działającej na rzecz równości – Stowarzyszenia Pracownia Różnorodności.

Serdecznie dziękujemy zarówno Maćkowi, jak i wszystkim przybyłym osobom za obecność. A teraz wracamy do działania ze zdwojoną siłą!